EL-SEN: ‘Mücadele Ateşi’nde biz de varız!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Ahmet Tuğcu, yarın saat 10.00'da Başbakanlık önünde yapılacak eyleme katılacaklarını duyurdu.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Ahmet Tuğcu, Sendikanın KTÖS, KTOEÖS, KTAMS, KAMU-İŞ ve KAMU-SEN’in eylemine koşulsuz ve şartsız destek vereceğini açıkladı.

Hükümetin yasa gücünde bir kararname çıkararak çalışanların en üst gelir vergisi vergi oranını yüzde 40’a çıkarmasını protesto etmek üzere yarın saat 10.00’da yapılacak eylemde yer alacaklarını belirten Tuğcu, sendikanın toplum çıkarlarının ön planda olduğu her türlü eylemde birlikte hareketin önemine kararlılıkla inandığını vurguladı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }