ŞAMPİYONLARIN OKULU İÇİN KARAR HAFTAYA

Bugün Kıbrıs’a konuşan Mağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneğinin eğitim kompleksi için talep ettiği eski panayır alanındaki arazi konusunun ailelerin isteği doğrultusunda haftaya karara bağlanacağını belirtti.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANACAK
Başkan Uluçay, ailelerle sürekli temas halinde olduklarını, çalışmaları titizlikle yürüttüklerini ve ‘Melekler Şehri’ olarak anılan Mağusa’nın çocuklarının anısını en iyi şekilde yaşatacaklarını belirtti. Depremde ailesinden üç kişiyi kaybeden Süleyman Uluçay, eğitim kompleksi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, büyük bir proje olduğunu, Belediye Meclisinin en iyisi için uğraştığını ve haftaya ailelerin istek ve talepleri göz önünde tutularak karara bağlanacağını belirtti.

DERNEK DESTEK BEKLİYOR
Eğitim bursu vermek ve çocuklarımızın anısına, halkın yararlanabileceği büyük bir eğitim kompleksini hayata geçirmek isteyen Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin başkanı Ruşen Karakaya ise halka çağrıda bulundu. Karakaya hem derneğe maddi katkı hem de Twitter’daki ‘İsiasOrtakDavamız’ etiketli kampanyaya destek istedi. Çocukların, öğretmenlerin ve velilerin adaletini sağlamak için kamuoyu baskının şart olduğunu vurguladı.

Bugün Kıbrıs

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi