Bahçeli: “Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmamak adayı Rumlara teslim etmektir”

"Zalimlerin paravan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika danışmanı ve milletvekili olan bir çürümüş, iktidar olmaları halinde Suriye'den askerlerimizi çekeceklerini, Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmayacaklarını açıkladı. Kurşun gibi bu sözleri utanmadan, sıkılmadan, yüzü kızarmadan söyledi. Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmamak demek, adayı Rumlara teslim etmek demektir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’li Ünal Çeviköz’ün basına verdiği demeci eleştirerek Kılıçdaroğlu’nun küresel güçlerin kuklası olduğunu savundu.

Devlet Bahçeli Giresun’daki mitinge şöyle konuştu:

“Zalimlerin paravan Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dış politika danışmanı ve milletvekili olan bir çürümüş, iktidar olmaları halinde Suriye’den askerlerimizi çekeceklerini, Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmayacaklarını açıkladı. Kurşun gibi bu sözleri utanmadan, sıkılmadan, yüzü kızarmadan söyledi. Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmamak demek, adayı Rumlara teslim etmek demektir. CHP yönetimi, küresel güçlerin kuklasıdır. Bu zillet CHP’ye oy veren kardeşlerime reva görülemez.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi