DP’de bulunan Kooperatif Şirketler Mukayyitliği UBP’ye devredildi

UBP-DP-YDP Koalisyon Hükümeti protokolünde DP'nin sorumluluğundaki bakanlığına verilen Kooperatif Şirketler Mukayyitliğinin, UBP'ye devredilmesine DP'li Tosunoğlu'ndan tepki geldi: "Yazık Demokrat Parti'ye ve Demokrat Partililere…”

Bugün Kıbrıs

Demokrat Parti (DP) milletvekili Hasan Tosunoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, UBP-DP-YDP Koalisyon Hükümeti protokolüne göre Demokrat Parti’nin (DP) sorumluluğunda olan Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatiflerin dünden itibaren Ulusal Birlik Partisi’ne devredildiğini açıkladı.

Tosunoğlu, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nu eleştirdiği paylaşımında, ‘Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere’ dedi.

Ataoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sözün bittiği yer: Koalisyon protokolüne göre DP’nin sorumluluğunda olan Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatifler bugün UBP’ye terk edildi. Üstelik Parti Meclisimizin oybirliğiyle almış olduğu karar hiçe sayılarak… Hem de “DP Genel Başkanı” sıfatı taşıyan kişi eliyle… Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere…”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi