Meclis baskısı tansiyonu yükseltti: İki UBP’li vekil hastanelik oldu!

UBP'nin Meclisi açması için baskı yaptığı iki vekil sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yattı. Zorlu Töre Lefkoşa'da özel bir hastanede müşahede altına alınırken, Ali Pilli ise Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Bugün Kıbrıs

Meclis Başkanı Zorlu Töre ile Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırıldı.

Meclis Başkanı Zorlu Töre’nin oğlu Tuygun Töre, babasının daha önce bir kalp ameliyatı geçirdiğini hatırlatarak, son birkaç gündür sıkıntılı bir süreç yaşadığını ve stres nedeniyle tansiyonunun yükseldiğini belirtti. Tuygun Töre, Zorlu Töre’nin yarına kadar Kolon Hastanesi’nde müşahede altında tutulacağını ve yarın çıkacak tahlil sonuçlarına göre nasıl bir tedavi uygulanacağına karar verileceğini açıkladı.

Öte yandan UBP Milletvekili Ali Pilli de yüksek tansiyon şikayeti nedeniyle Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde tedavi altına alındı. Pilli’nin bir süredir yüksek tansiyon sorunu yaşadığı ve durumunun kontrol altında olduğu öğrenildi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****