BOŞANMAK DA ERKEK ŞİDDETİNİ DURDURAMADI!

Polis, boşandığı halde eski eşinin şiddetine uğrayan Pınar T.’nin şikayeti üzerine E.S’yi gözaltına aldı, bir gece içeride tutup dava okumadan yine serbest bıraktı.

Bugün Kıbrıs

ÖLDÜRÜLMESİ Mİ GEREKİYOR?
Pınar T., boşandıktan beş ay sonra eski eşi E.S. tarafından kendi evinde saldırıya uğradı. Evinde iki kızının ve bir arkadaşının yanında yaşanan olay sonrası şikayetçi olan Pınar T., daha önce de E.S.’ye karşı şiddet davası açtığını ancak E.S.’nin teminatla serbest kaldığını söyledi.

Bugün Kıbrıs‘a konuşan Pınar T. derin bir üzüntüyle şunları paylaştı:

“Yeni taşındığım evimde, arkadaşımın yardımıyla eşyaları yerleştirdiğim sırada, E.S. çocuklarımı bırakmaya geldi. Ancak çocukları bırakıp gitmek yerine kapıyı zorlayarak içeri girmeye kalkıştı. Bana vurmaya başladı ve boğazımı sıktı. İki küçük kızımın gözleri önünde hem beni hem de yanımdaki arkadaşımı ölümle tehdit etti. Kapıyı zorlukla kapatıp polisi aradım. İskele Sağlık Ocağı’ndan aldığım darp raporu ile şikayetçi oldum, göz altına alındı. Ne yazık ki, daha önce yaşadığım benzer olaylar gibi serbest bırakıldı. Daha önce açtığım şiddet davasında da teminatla serbest kaldı. Boşanmış olmamıza rağmen, şiddetin gölgesi hala üzerimde, kurtulamıyorum.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi