Zaroğlu’na UBP ‘kıyakları’ devam ediyor

YDP milletvekili Bertan Zaroğlu’na UBP’nin kıyakları devam ediyor. Meclise uğramayan Zaroğlu bugün de seçim komitesinin başkan yardımcısı oldu.

HABER MERKEZİ

Anayasa ve Meclis iç tüzüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemelik olan Azınlık Hükümeti’nin muhalefet partileri olmadan kurduğu, seçim tarihini belirleyecek AD-HOC komitenin başkan yardımcılığına Bertan Zaroğlu getirildi. Komitenin başkanı ise Sunat Atun oldu.

Meclis oturumlarına katılmayan, yoklama alındıktan sonra salonu terk eden ve kısa süre önce YDP’den istifa eden Zaroğlu pazarlıklar sonucunda istifasını ertelemiş ardından UBP tarafından üç kurum yönetimine verilerek yönetim kurullarını ataması için Bertan Zaroğlu yetkili kılınmıştı. Bugüne kadar sadece bir komitede görev almayı tercih etmiş olan Zaroğlu’nun ikinci kez bir komitede görev alması şaşkınlıkla karşılandı.

Bilindiği gibi ülkeye geldiği günden milletvekili seçilene kadar sosyal sigortalarda kaydı olmayan Zaroğlu’nun milliyetçi söylevlerine karşın askerlik yapmadığı da ortaya çıkmıştı.

 

 

 

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****