3 dilde çocuk kitabı “Barışın Sesi” tanıtılıyor

İsfendiyar Pilli tarafından yazılan ve 3 dilde yayınlanan “Barışın Sesi” adlı çocuk kitabı, çocuklara yönelik bir etkinlikle okurlara tanıtılacak.

HABER MERKEZİ

İlkokul öğretmeni İsfendiyar Pilli tarafından yazılan ve İngilizce ve Yunanca’ya çevrilen “Barışın Sesi” adlı çocuk kitabı, çocuklara yönelik bir etkinlikle okurlara tanıtılacak. 15 Nisan Cumartesi saat 15.00’te Büyük Han arkasındaki Lorenza Cafe’de gerçekleşecek olan etkinlikte, yazarın ve Khora Yayınevi yetkililerinin sunuşlarının yanı sıra çocuklar kitaptan bölümler okuyacak. Ayrıca çocuk müzisyenler şarkılar söyleyecek. Dileyen okurlar kitap alarak, yazara, çizere ve çevirmenlere imzalatabilecek. Etkinliğe her yaştan kitap severler davet ediliyor.

Tanıtım bülteni:
Barışa sevdalı bir öğretmen tarafından özenle yazılmış, lise öğrencisi bir genç tarafından heyecanla resimlenmiş, gönüllü emekle İngilizce ve Yunanca’ya çevrilmiş, amacı çocuklara, barış kuşunun büyülü sesini duyurmak olan bir kitap.

Ένα βιβλίο που γράφτηκε με προσοχή από έναν δάσκαλο που είναι παθιασμένος με την ειρήνη, εικονογραφήθηκε με ενθουσιασμό από έναν μαθητή λυκείου και μεταφράστηκε από εθελοντές στα αγγλικά και στα ελληνικά με στόχο να μυήσει τα παιδιά στη μαγική φωνή του πουλιού της ειρήνης.

A book written with care by a teacher who is passionate about peace, enthusiastically illustrated by a high school student, and translated by volunteers into English and Greek with the aim of introducing children to the magical voice of the bird of peace.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi