Grup Yorum Kıbrıs’a geliyor

Direnişin, umudun tarihini yazan, halkların kardeşliğinin türküsünü söyleyen Grup Yorum konser vermek için haftaya adaya geliyor.

HABER MERKEZİ

“Anadolu’dan Antarktika’ya, Antarktika’dan Kıbrıs’a kavga türkülerimizle yürüyoruz, halkların kardeşliğini şarkılarımızla büyütüyoruz” diyerek duyurulan Grup Yorum konseri 15 Nisan Cuma günü saat 20.30’da güneydeki PEO Tiyatrosunda gerçekleşecek. Grup Yorum ile birlikte sahnede Giorgos Kalogirou da yer alacak.

Kıbrıs Barış Konseyi tarafından düzenlenen etkinliğin bilet ücreti 10 Euro olarak belirlendi. Konserin ardından ertesi sabah aynı binada “Sanatta İfade Özgürlüğü” konulu söyleşi gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi isteyenler +357 97634112 no’lu numarayı arayabilir ya da [email protected] adresini kullanabilir.

SENA GÜNEYDEKİ YAYINA BAĞLANDI
Grup Yorum üyesi Sena Erkoç güneyde Astra FM’de yayın yapan iki toplumlu radyo programına katılarak dinleyicileri selamladı. Erkoç, “Yanımda İhsan Abi (Grup Yorumun kurucularından) de var. Heyecanlıyız, herkesi konserimize çağırıyoruz, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Saat 20.30’da olacak. PEO Tiyatrosunda… Ertesi gün de aynı yerde söyleşi olacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi