Erdoğan: İçişleri Bakanımızın yanında olacağız

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kendi birliklerine, beraberliklerine ve kardeşliklerine sahip çıkacaklarını vurguladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanında olacağını, Binali Yıldırım’ın da oğlunun hedefe alınması asıl hedefi gösteren başka bir işaret olduğunu ve bunlara müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı kesitler şöyle:

“Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrar iklimini hedef alan çok yönlü saldırıların gerisinde, insanımızın elindeki işte bu büyük imkanı alarak, özellikle gençlerimizi karamsarlığa sürükleme gayesi olduğu açıktır. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle, nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi, bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe, hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz, milletimizle aramızdaki uhuvveti bozamaz. Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor.”

“Ülkede mikserler var. Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların hedefinde ülkemizde sağlanan güven ortamından duyulan rahatsızlık var. İçişleri Bakanımızın yanında olacağız. Ülkemizde yıllarca başbakanlık yapmış Binali Yıldırım’ın da oğlunun hedefe alınması asıl hedefi gösteren başka bir işarettir. Arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik saldırılara müsaade etmediysek buna da müsaade etmeyeceğiz. Suç örgütü mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Ülkemize getirip yargıya teslim edilene kadar peşini bırakmayacağız.​”

MUHALEFETE GÖZDAĞI

“Bay Kemal, Bayan Meral size buradan ekmek çıkmaz. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Bu suçluları da yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.”

“Gelin hanım beni Netenyahu’nun yanına koyuyor, sonra memleketim Rize’ye gidiyor ve görüldüğü gibi gayet güzel bir ders veriliyor. Burası Rize. Dua et ki ileri gitmeden yanıt verdiler. Bu daha bir, daha neler olacak neler, bunlar iyi günler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gitti. Orada da gereğini yaptılar. Trabzon’da da hiç meydana çıkamadan uçağa binip Ankara’ya döndün.”

“Şu anda CHP Genel Merkezi terör örgütlerinin ve onları koruyanların işgali altındadır. Ve evet şu anda CHP Genel Merkezi suç örgütlerinin piyonluğunu yapmaktadır.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi