Bakan Soylu: Kim yaptıysa bedelini ödemekle mükelleftir

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kutlu Adalı cinayetinin namus meselesi olduğunu, kim yaptıysa bedelini ödemekle mükellef olduğunu söyledi.

Habertürk’te katıldığı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atilla Peker’in gözaltına alınma sebebinin Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili olmadığını, ruhsatsız silah taşımaktan dolayı gözaltına alındığını, cinayet soruşturması kapsamında alınması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bugün yazı yazdığını söyledi.

Soylu Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili “Eğer açık duruyorsa namus meselesidir, kim yaptıysa hemen bedeli ödemekle mükelleftir. Türkiye’nin böyle bir hesabı kitabı yoktur, Tayyip Erdoğan’ın böyle bir hesabı kitabı olmamıştır.” dedi.

PEKER’DEN CEVAP GELDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nın bu sözlerinin ardından, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap veren Sedat Peker ise şunları yazdı:
“Benim kardeşim Kutlu Adalı olayını anlatıyor, neden ifadesine geçirmiyorsunuz? Samimi ihbarda bulunuyor, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?”

Bugün Kıbrıs

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi