Bu bir ara değil, yeniden yapı kurma zamanı

Okurlarımıza,

Bağımsız gazetecilikte dört yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz.

Eylül ayında başlayacak yeni dönemde, mecralarımızı çeşitlendirecek ve yayın yapımızı geleceğe hazırlayacak kapsamlı bir yeniden yapılanma gerçekleştiriyoruz.

Haber üretimimizi sadece büyütmüyor, yeni medya altyapımızı ve yayın mecralarımızı da yeniden yapılandırıyoruz.

Bu nedenle 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında Bugün Kıbrıs’ın ön sayfa manşetlerine kısa bir yaz molası veriyoruz.

Ancak haber nöbetimiz sürecek.

Kıbrıs’ın kuzeyinden, güneyinden, Türkiye’den ve dünyadan haberleri, analizleri, özel dosyaları ve gelişmeleri en hızlı, en güvenilir şekilde yine Bugün Kıbrıs’ın web sitesinden takip edebileceksiniz.

Çok az sayıda insanla, büyük bir emekle yürüttüğümüz bu yayıncılık yolculuğunda şimdi altyapı ve üstyapı çalışmalarına odaklanma zamanı.

Güzel haberler alacağınız; umudu, dayanışmayı ve hakikati büyüteceğiniz bir yaz dileriz.

Bugün Kıbrıs

DAUSEN

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi