KTÖS’ten basın toplantısı ve eylem daveti

KTÖS, yeni eğitim yılı öncesinde okulların fiziki durumuna dikkat çekmek için yarın saat 09.00’da inşaatı devam eden Şht. Yalçın İlkokulu’nda basın toplantısı ve eylem gerçekleştirecek.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), yeni eğitim yılı öncesinde okulların fiziksel ve genel durumu ile ilgili görüş ve değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenliyor.

Basın toplantısı, 12 Eylül Cuma günü saat 09.00’da, inşaatı halen devam eden Şht. Yalçın İlkokulu’nda gerçekleştirilecek.

KTÖS, tüm basın emekçilerini eylem ve basın açıklamasına davet etti.

 

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }