Üstel, TEKNOFEST’te üstlerine demir kule devrilen yaralıları hastanede ziyaret etti
Başbakan Ünal Üstel: “Mayıs ayında böyle bir rüzgar beklemiyorduk; fırtınaya dönüşen hava koşulları nedeniyle demir kule devrildi, iki kişi yaralandı. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
Üstel, TEKNOFEST’te üstlerine demir kule devrilen yaralıları hastanede ziyaret etti
Başbakan Ünal Üstel: “Mayıs ayında böyle bir rüzgar beklemiyorduk; fırtınaya dönüşen hava koşulları nedeniyle demir kule devrildi, iki kişi yaralandı. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
Bugün Kıbrıs
TEKNOFEST’in açılış töreninde demir kulenin ziyaretçilerin üstüne devrilmesiyle meydana gelen olayda, iki kişi yaralandı.
Başbakan Ünal Üstel, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek ve TEKNOFEST ekibiyle birlikte hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Üstel, Mayıs ayın böyle bir rüzgar beklemediklerini söyledi. Başbakanlıktan verilen bilgiye göre Üstel, şöyle konuştu:
“TEKNOFEST’in açılış töreninde beklenmedik bir talihsizlik yaşandı. Mayıs ayında hava koşullarının genellikle ılıman olması beklenirken, aniden çıkan şiddetli rüzgarın fırtınaya dönüşmesi sonucunda demir bir standın ne yazık ki devrilmesi sonucu iki yabancı uyruklu vatandaşımız yaralandı. Bu gelişmenin ardından, Sağlık Bakanımız Hakan Dinçyürek ve TEKNOFEST ekibiyle birlikte hastaneyi ziyaret ederek yaralı vatandaşlarımız hakkında bilgi aldık.
Ne yazık ki festival alanında bir yanda coşku yaşanırken, diğer yanda üzücü bir olayla karşı karşıya kaldık. Ancak doktorlarımızdan aldığımız sevindirici haber, yaralıların durumunun kontrol altına alındığı ve genel sağlık durumlarının iyi olduğu yönündeydi. Bu, hepimiz için büyük bir moral kaynağı oldu. İnşallah bu beklenmedik kazada yaralanan vatandaşlarımız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce iyileşmelerini temenni ediyorum.”