Şampiyon Melekler Anıtı Projesi kitaplaştırıldı: Sunum 18 Şubat’ta

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği ve Mağusa Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen proje yarışmasına dair hazırlanan kitap kamuoyuyla paylaşılacak.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Seran Aysal, 6 Şubat 2023 Depremi’nde Adıyaman’da hayatını kaybeden öğrenciler, öğretmenler ve veliler anısına düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklama yaptı.

Aysal, “Şampiyon Melekler olarak andığımız kayıplarımızı ve depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı anacağımız bu anlamlı etkinlikte, onların anısını yaşatmak için düzenlenen ‘Şampiyon Melekler Anıtı Ulusal Mimari, Peyzaj ve Plastik Sanat Eseri’ proje yarışması kapsamında hazırlanan kitabın sunumunu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Anma ve kitap sunumu, 18 Şubat 2025 Salı günü saat 17.30’da KTÖS Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Aysal, tüm ilgilileri etkinliğe davet ederek, “Şampiyon Meleklerimizin hatırasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "2" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }