NorthernLAND Sports Fest, bu yıl 40’tan fazla ülkeden 4000’in üzerinde sporcuyu ağırlayacak

NorthernLAND Grup Reklam ve Pazarlama Direktörü Feriha Yiğittürk, bu yıl farklı spor dallarının da eklendiği festivalin, Kıbrıs'ın kuzeyine 40’tan fazla ülkeden 4000’in üzerinde sporcunun gelmesini sağlayacağını belirterek, spor turizmine önemli katkı yapacaklarını vurguladı.

NorthernLAND Grup Reklam ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Feriha Yiğittürk, etkinlikte bu yıl yeni spor dallarının da yer alacağını açıkladı. Yiğittürk, “Geçen yıl ilk kez düzenlediğimiz etkinlik süresince 22 ülkeden 2000’den fazla sporcu ağırladık. Bu yıl ise 40’tan fazla ülkeden 4000’in üzerinde sporcuyu ülkemize getiriyoruz. Uluslararası prestijimizi artırarak ülkemiz spor turizmine katkı sağlıyoruz” dedi.

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu, Kuzey kıbrıs Tenis Federasyonu ve kktc Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun işbirliğiyle Pera Mackenzie Plaj Tenisi, NorthernLAND Sprint & Olimpik Triatlon, Pera Mackenzie Muscle Beach (Fitness), Sunset Pilates, Sunrise Yoga ve Grand Sapphire Championship gibi birbirinden farklı spor branşları yer alacak.

NorthernLAND Sports Fest Koordinatörü Görkem Özbilen, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinliğin daha fazla ülkeye ulaştığını ve dünya sıralamasında ilk 10’da yer alan sporcuların da katılım göstereceğini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu ise etkinliğin spor turizmine olan katkısına dikkat çekerek, Grand Sapphire’in desteğiyle plaj tenisi turnuvasını büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Etkinlik için kayıtlar devam ederken, güncel bilgilere ve etkinlik takvimine www.northernlandsportsfest.com adresinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****