Üstel’den Taçoy’a yanıt: “UBP’yi televizyon programlarına malzeme etmeyecek kadar çok seviyoruz”

Ünal Üstel, Hasan Taçoy'un canlı yayında tartışma davetine yanıt vererek, UBP’nin meselelerinin parti içinde çözülmesi gerektiğini vurguladı. Parti meselelerini mahkemelerde veya televizyonlarda tartıştırmayacaklarını söyleyen Üstel, partinin birliğini koruma mesajı verdi.

Bugün Kıbrıs

Başbakanlıktaki UBP Genel Başkanı ve başkan adayı Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili ve başkan adayı Hasan Taçoy’un kendisine yönelik canlı yayında tartışma davetine yanıt verdi. Üstel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, UBP’nin köklü bir aile ve okul olduğunu vurguladı ve partinin meselelerinin parti içi yöntemlerle ele alınması gerektiğini belirtti.

Üstel, “Biz UBP’yi UBP’lilerle konuşuruz. Partimizi, siyasi çıkarlarımıza katkı sağlasın diye televizyon programlarına malzeme etmeyecek kadar çok seviyoruz” diyerek, parti meselelerini mahkemelerde veya televizyonlarda tartıştırmayacaklarını söyledi. Üstel, UBP’nin gücünü üyelerinden aldığını ve hesap vereceği tek merciin de yine üyeleri olduğunu ifade etti.

Üstel, açıklamasında ayrıca, parti içindeki birliği ve bütünlüğü korumanın önemine dikkat çekerek, “Birileri benden sonrası kaos ve tufan diyebilir. Biz kurultay sonrası UBP ile devam, iktidar ve istikrarla devam diyoruz” dedi. Üstel, partiyi birbirine düşürmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini belirterek, kurultayda UBP üyelerinin sandıklara koşarak, güçlü bir şekilde “Doğru karar istikrar” diyeceklerine inandığını ifade etti.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****