Büyükkonuk-Kaplıca yolunda trafik kazası: Kıbrıslı Rum sürücü hayatını kaybetti

Kıbrıslı Rum sürücü Fotis Fotiou'nun hayatını kaybettiği trafik kazasında, diğer aracın şoförü tutuklandı. Polis soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Bugün Kıbrıs

Büyükkonuk – Kaplıca Anayolu’nun 1-2’inci kilometreleri arasında (Büyükkkonuk Çemberi ile Balalan Çemberi Arası), bugün saat 13:30 sıralarında meydana gelen kazada ağır yaralanan Kıbrslı Rum Kıbrıslı Rum Fotis Fotiou (E-79), ambulans ile Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Araçta yolcu olarak bulunan Julia Fotiou kaldırıldığı Mağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından gözetim altına alınırken, kazaya karışan diğer aracın şoförü Hakan Aslan ise tutuklandı. Polis soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, “02.05.2024 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Büyükkonuk – Kaplıca Anayolu’nun 1-2’inci kilometreleri arasında (Büyükkkonuk Çemberi ile Balalan Çemberi Arası), Kıbrıslı Rum Fotis FOTIOU (E-79), yönetimindeki BBB 971 plakalı araç ile Büyükkonuk istikametinden, Balalan Çemberi istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu gerisini kontrol etmeden sağa dönüşe geçtiği sonucu, o esnada aynı istikamete doğru seyretmekte olan Hakan ASLAN (E-62), yönetimindeki TPB 171 plakalı otobüs araç ile dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu kavşak üzerinde araç geçip TPB 171 plakalı aracın sol ön kısmı ile BBB 971 plakalı aracın sağ yan orta kısmına çarpmıştır” denildi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi