Nami, Oktay’a sert çıktı: İyiliğimizi istiyorsa seçimlerimize müdahil olmaktan vazgeçer

Özdil Nami, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fuat Oktay iyiliğimizi istiyorsa önce seçimlerimize müdahil olmaktan vazgeçer” dedi.

CTP Lefkoşa Milletvekili Özdil Nami, Başbakan Ersan Saner’in Ankara ziyareti sırasında Fuat Oktay ile yaptığı ortak basın açıklamasında, Fuat Oktay’ın, ‘KKTC’ye destek vermeye devam edeceklerini belirterek, kendi ayakları üzerinde duran, haklarını koruyabilen, güçlü, bağımsız üreten bir KKTC için çalışmaya ve desteğe devam edeceklerini’ söylemesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert eleştirilerde bulundu.

Nami, “F (Fuat) Oktay iyiliğimizi istiyorsa önce seçimlerimize müdahil olmaktan vazgeçer, sonra TL’nin bize verdiği zararı telafi eder, sonra da Kıbrıs’ta BM zemininden başka yol olmadığını bildiğini dürüst şekilde açıklar” dedi.
Özdil Nami, Ersan Saner’e ise önce ‘barış’ın ne demek olduğunu öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Özdil Nami’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“F Oktay iyiliğimizi istiyorsa önce seçimlerimize müdahil olmaktan vazgeçer, sonra TL’nin bize verdiği zararı telafi eder, sonra da Kıbrıs’ta BM zemininden başka yol olmadığını bildiğini dürüst şekilde açıklar. E Saner için yoruma gerek yok, barış ne demek onu bir öğrensin sonra…”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi