Erdoğan Türkiye’nin İnsan Hakları Eylem Planı’nı açıklayacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önümüzdeki salı günü "tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan" İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağını açıkladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı’nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:
“Yeni sivil bir anayasayı milletimizle birlikte hazırlayarak darbe anayasasıyla yönetilme ayıbından kurtaracak, hem de 2023 vizyonumuza kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı’nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız.

Sınırlarımız içinde ve dışında tek bir terörist bırakmayarak ülkemizin güvenliğine en önemli tehdidi ortadan kaldıracağız. Doğu Akdeniz’den Karadeniz’e ve Ege’ye çevremizdeki tüm sulardaki hakkımızı sağlama alacağız. Ege’de, Akdeniz’de bizler bütün gücümüzle, imkanlarımızla varız, bundan sonra da var olacağız.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi