Üstel: “Hedefimiz yeniden tek başına iktidar olmak”

Başbakanlıktaki UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, Girne, Lefkoşa, Güzelyurt ve Lefke’de parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Üstel, UBP’nin güçlü teşkilat yapısıyla yoluna devam ettiğini belirterek, hedeflerinin halkın desteğiyle yeniden tek başına iktidar olmak olduğunu söyledi.

Bugün Kıbrıs

Başbakanlıktaki Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, parti teşkilatlarıyla yürüttüğü bölgesel istişare toplantılarını Girne, Lefkoşa, Güzelyurt ve Lefke’de sürdürdü.

Toplantılara UBP Genel Sekreteri Ahmet Savaşan, bakanlar, milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı. Görüşmelerde parti çalışmaları, teşkilatların durumu ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı.

Üstel, UBP’nin en büyük gücünün teşkilatları olduğunu belirterek, partinin tüm kademelerinin tam uyum içerisinde çalıştığını ifade etti. Yapılan toplantılarda teşkilatların daha da güçlendirilmesi ve sahadaki çalışmaların artırılması konusunda ortak görüş oluştuğunu kaydetti.

“Seçime değil, geleceğe hazırlanıyoruz” diyen Üstel, vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Önümüzdeki dönemde milletvekilleri, bakanlar ve parti organlarının teşkilatlarla daha yoğun ve koordineli çalışma yürüteceğini belirten Üstel, UBP’nin güçlü örgüt yapısıyla yoluna kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

Üstel, hedeflerinin halkın desteğiyle yeniden tek başına iktidar olmak olduğunu da sözlerine ekledi.

DAUSEN

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi