Limasol’da dev uyuşturucu operasyonu: 263,5 kilo daha ketamin bulundu

Limasol’da iki gün önce ele geçirilen 126 kilo 876 gram ketaminle ilgili soruşturma genişletildi. Narkotik ekipleri bir depoda 263,5 kilo daha ketamin buldu. Böylece aynı soruşturma kapsamında ele geçirilen ketamin miktarı 390 kiloyu aştı. Dört zanlı sekiz gün tutuklu bulunuyor.

Bugün Kıbrıs

Limasol’da yürütülen büyük uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

Cyprus Mail’in haberine göre Polis Narkotik Şubesi YKAN, önceki operasyonda elde edilen bilgilerin değerlendirilmesinin ardından Limasol’daki bir depoda yaptığı aramada 263,5 kilo ketamin ele geçirdi.

TOPLAM MİKTAR 390 KİLOYU AŞTI
Polis, 12 Eylül’de Limasol’daki iki ayrı konutta yaptığı aramalarda 126 kilo 876 gram ketaminin yanı sıra farklı türlerde uyuşturucu maddeler, nakit para ve soruşturmayla bağlantılı materyallere el koymuştu.

Son bulunan 263,5 kiloyla birlikte aynı soruşturma kapsamında ele geçirilen ketamin miktarı 390 kilonun üzerine çıktı.

DÖRT KİŞİ SEKİZ GÜN TUTUKLU
İlk operasyon kapsamında yaşları 53, 51, 50 ve 31 olan dört kişi gözaltına alındı. Limasol Kaza Mahkemesi, zanlıların soruşturma amacıyla sekiz gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Polisin önceki açıklamalarına göre, şüphelilerin Kıbrıs’a uyuşturucu getiren örgütlü bir ağın parçası olabileceği üzerinde duruluyor. Uyuşturucunun İsrail’den lüks yatlarla Limasol ve Larnaka marinalarına getirildiği ve boya kutularının içerisinde gizlendiği iddiası da soruşturuluyor.

YKAN’ın Limasol birimi soruşturmayı sürdürüyor.

DAUSEN

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi