Kantara kampı projesinden 2,3 milyon TL başka kalemlere aktarıldı

Kantara Kampı’na kapalı oyun alanı ve lider yatak odaları yapılması için ayrılan bütçeden 2 milyon 300 bin TL, gençlik kamplarının teçhizatı ile sosyal destek projelerine aktarıldı.

Bugün Kıbrıs

Bakanlar Kurulu, Kantara Kampı’na yapılması planlanan kapalı oyun alanı ve lider yatak odaları projesinin bütçesinden 2 milyon 300 bin TL’nin başka projelere aktarılmasına karar verdi.

157 sayılı Resmî Gazete’de⁠ yayımlanan Ü(K-I)1760-2026 sayılı karara göre kaynağın 1 milyon TL’si Gençlik Kampları Teçhizat Projesi’ne aktarılacak.

Kalan 1 milyon 300 bin TL ise Gençlik Sosyal Destek Projesi’nde kullanılacak.

PROJENİN DURUMU AÇIKLANMADI
Bakanlar Kurulu kararında Kantara Kampı’ndaki kapalı oyun alanı ve lider yatak odaları projesinin neden küçültüldüğü veya bütçesinden neden kaynak çekildiği açıklanmadı.

Projenin iptal edilip edilmediği, ertelenip ertelenmediği, toplam bütçesinin ne kadar olduğu ve aktarma sonrasında ne kadar ödenek kaldığı da kararda yer almadı.

Aktarılan 2 milyon 300 bin TL’nin Gençlik Kampları Teçhizat ve Gençlik Sosyal Destek projeleri kapsamında hangi harcamalarda kullanılacağına ilişkin ayrıntılı bir dağılım da yayımlanmadı.

DAUSEN

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi