Hristodulidis, FBI yetkilisi ile görüştü

Hristodulidis, FBI heyetiyle yaptığı toplantıda ülkesinin uluslararası konumunu koruma konusundaki kararlılığını dile getirirken, ABD'nin Kıbrıs Büyükelçisi'nin iki ülke arasındaki bağların derinleştirilmesindeki rolünü de övdü.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis, dün Başkanlık Sarayı’nda FBI Direktör Yardımcısı Michael Nordwall ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki işbirliğinin genişlemesi ve ikili ilişkilerin güçlendirilmesi vurgulandı.

Güneyin Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu Direktörü Victoras Papadopoulos, toplantıyı “yapıcı” olarak nitelendirerek, FBI’ın Kıbrıs’ta devam eden çalışmaları ve Kıbrıslı yetkililere belirli durumlarda sağladığı yardımın ele alındığını belirtti. Papadopoulos, “FBI’ın katkıda bulunması istenen soruşturmalar, Kıbrıs’ın itibarını korumak ve hizmet sağlayan bir ülke olarak ismine gölge düşmemesini sağlamak amacıyla yürütülmektedir,” dedi.

Papadopoulos ayrıca, hizmet sektörünün Kıbrıs ekonomisindeki kritik rolüne işaret ederek, ülkenin kusursuz itibarını muhafaza etmenin önemini vurguladı. “Hizmetler sektörü Kıbrıs ekonomisinin önemli bir bileşenidir ve burada hiçbir şüpheye yer olmamalıdır” diye ekledi.

Hristodulidis, FBI heyetiyle yaptığı toplantıda ülkesinin uluslararası konumunu koruma konusundaki kararlılığını dile getirirken, ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi’nin iki ülke arasındaki bağların derinleştirilmesindeki rolünü de övdü.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****