“Atanmış kayyum Tatar sana sesleniyorum, korkuyor musun?”

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar'ın aleyhine açtığı dava nedeniyle iki yıldır beklediğini anımsatarak, "Davaları bekliyorum. Yargılanmak için değil yargılamak için" dedi.

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ersin Tatar’a seslenerek aleyhine açılan davaların neden getirilmediğini sordu. Korkmazhan, AKP Gençlik Kolları ve Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar tarafından aleyhine açılan davaların iki yılı aşkın bir süredir beklemede olduğunu belirterek, açılan davalarda beş yıla kadar hapislik talebinde bulunulduğunu ve tutuksuz yargılanmak ve hafta da bir ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakıldığını söyledi.

Abdullah Korkmazhan, davalardan dolayı telefonuna el koyulduğunu ve henüz geri verilmediğini kaydettiği açıklamasında, “Davaları bekliyorum. Yargılanmak için değil yargılamak için.

Atanmış kayyum Tatar! Sana sesleniyorum. Neden davaları getirmiyorsun? Korkuyor musun?

Her Pazartesi inadına o imzayı atıyorum. Her Pazartesi atmaya devam edeceğim. Sen ve sırtını yasladıkların yıkılıp gideceksiniz.
Biz, Özgür, Birleşik ve Çağdaş Memleket yolunu yürümeye devam edeceğiz ve mutlaka başaracağız…” ifadelerine yer verdi.

Korkmahan’ın paylaşımı şöyle:

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****