Koral Bozkurt Mağusa Perşembe Pazarı’nı ziyaret etti: Temizlik, ulaşım ve otopark sorunlarını dinledi

Mağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, Perşembe Pazarı'nda esnaf ve yurttaşlarla görüşerek pazarın temizlik, düzen, ulaşım ve otopark ihtiyaçlarını dinledi.

Bugün Kıbrıs/Yerel Seçim 2026

Mağusa Belediye Başkan adayı Koral Bozkurt, Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek esnafın çalışma koşulları ve pazarın ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Pazar tezgahlarını dolaşan Bozkurt, esnafla işler ve satışlar üzerine, alışveriş yapan yurttaşlarla da belediye hizmetlerine ilişkin beklentiler hakkında görüştü.

Ziyaretlerde pazar yerinin temizliği, düzeni, ulaşım ve otopark olanaklarının yanı sıra esnafın günlük çalışmalarını kolaylaştırabilecek düzenlemeler ele alındı.

“PAZARIN SORUNLARINI ESNAFI VE HALKI DİNLEYEREK ÇÖZECEĞİZ”
Bozkurt, esnafın rahat çalışabileceği ve yurttaşların uygun koşullarda alışveriş yapabileceği bir pazar alanı oluşturmak istediklerini belirterek, “Esnafımızın rahat çalıştığı, vatandaşımızın rahat alışveriş yaptığı temiz ve düzenli bir pazar istiyoruz. Pazarın sorunlarını esnafımızı ve halkımızı dinleyerek çözeceğiz” dedi.

YEREL ÜRETİM VE KÜÇÜK İŞLETMELERE DESTEK VAADİ
Yerel üreticileri ve küçük işletmeleri destekleyerek kent ekonomisini güçlendirmeyi hedeflediğini belirten Bozkurt, pazarın ihtiyaçlarının esnaf ve yurttaşlarla birlikte belirleneceğini söyledi. Bozkurt, belediye hizmetlerine ilişkin düzenlemelerde ortak akılla hareket edeceklerini ifade etti.

DAUSEN

DAUSEN

LTB

LTB

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi