Müzakereciler yeniden bir arada: Üçlü görüşmeye odaklanıldı

Menelaou ve Dana, Erhürman-Hristodulidis üçlü görüşmesi öncesi yol haritasını netleştirmek için bugün erken saatte bir araya geldi.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıs sorunu kapsamında, müzakereciler Menelaos Menelaou ile Mehmet Dana bugün saat 08.30’da ikinci kez bir araya geldi. Görüşme, Tufan Erhürman’ın Türk tarafının liderliğine seçilmesinden sonra yapılan ikinci temas olma özelliğini taşıyor.

RIK’in haberine göre görüşmenin ana gündemini, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin kişisel temsilcisi Maria Angela Holguin’in katılımıyla yapılacak üçlü toplantıya hazırlık oluşturdu. Üçlü görüşmede, Kıbrıslı liderler Nikos Hristodulidis ile Kıbrıslı Türk lider Tufan Erhürman ilk kez Holguin’in himayesinde bir araya gelecek.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "2" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }