Kaymaklı ve Surlariçi’nde temizlik devam ediyor

LTB, Küçük Kaymaklı ve Surlariçi’nde temizlik çalışmaları yürütüyor; sanayi bölgesinde 400 kamyon çöp toplandı, 282 hurda araç kaldırıldı.

Bugün Kıbrıs

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), başkent genelinde sürdürdüğü geniş çaplı temizlik çalışmalarında ikinci etabı Küçük Kaymaklı ve Surlariçi’nde yürütüyor. Belediye, sanayi bölgesinde 400 kamyon çöp ve moloz toplarken, 282 hurda aracı da kaldırdı.

İKİNCİ ETAP TEMİZLİKLER SÜRÜYOR
LTB, tertemiz bir başkent için rutin olarak gerçekleştirdiği geniş çaplı bölgesel çevre temizliklerine devam ediyor. Şubat ayında başlayan ve iki etap halinde 14 bölgeden oluşan program kapsamında, ilk etap çalışmaları tüm bölgelerde tamamlandı. Ortaköy, Haspolat, Metehan ve Çağlayan’da ikinci etap da bitti. Şimdi ise Küçük Kaymaklı ve Surlariçi’nde çalışmalar sürüyor.

Küçük Kaymaklı’daki temizliklerin hafta sonuna kadar tamamlanmasının ardından, tören alanı ve okulların temizliğine geçilecek.

SANAYİ BÖLGESİNDE 400 KAMYON ÇÖP VE 282 HURDA ARAÇ
LTB Temizlik Şubesi, sanayi bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla atıl durumdaki araçların yarattığı olumsuz görüntüyü ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu kapsamda 400 kamyon çöp ve moloz toplandı, 282 hurda araç ise belediyenin hazırladığı telli bölgeye taşındı.

1468 ARAZİ SAHİBİNE İHBAR, 551 ARSA TEMİZLENDİ
LTB, yaz döneminde yangın tehlikesi oluşturan ve böcek, sinek ile yılan üremesine yol açan boş arsa ve arazilerin temizliği için de çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, sınırları içinde yer alan 1468 arazi sahibine bu alanları temizleme çağrısında bulundu. Temizliği yapılmayan 551 arsa ve arazi, LTB ekipleri tarafından temizlenerek Belediye Meclisi kararına uygun şekilde mal sahiplerine ücretlendirilerek faturalandırıldı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }