Koop-Sen: Maaşlarla ilgili resmi bildirim yok, grev yarın Başbakanlık önünde devam edecek!

Koop-Sen Başkanı Mehmetali Güröz, Bakanlıktan yapılan maaş ödemesi açıklamasına rağmen kendilerine resmi bildirim yapılmadığını belirterek, süresiz grevin yarın Başbakanlık önünde devam edeceğini açıkladı.

Bugün Kıbrıs

Koop-Sen Başkanı Mehmetali Güröz, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından yapılan ‘maaşların hayat pahalılığı eklenerek yarın ödeneceği’ açıklamasına rağmen, sendikaya bu konuda muhataplarından herhangi bir toplantı çağrısı veya resmi bildirim gelmediğini belirtti. Güröz, süresiz grevin yarın da Başbakanlık önünde devam edeceğini vurguladı.

Güröz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Sendikamıza muhatapları tarafından herhangi bir toplantı çağrısı veya konu ile ilgili herhangi bir bildirim yoktur.”

Koop-Sen Başkanı, grevin kararlılıkla süreceğini belirterek, “Grevimiz yarın Başbakanlık önünde devam edecektir” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }