Dereboyu yer yer araç trafiğine kapatılacak

Lefkoşa Dereboyu'nda (Mehmet Akif Caddesi) bugün ve yarın yapılacak kanalizasyon çalışmaları nedeniyle cadde geçici olarak araç trafiğine kapatılacak. Cadde, çalışmaların ardından16 Eylül Pazartesi sabahı itibariyle araç trafiğine açılacak.

Bugün Kıbrıs

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 36 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen kanalizasyon ana taşıyıcı hattını devreye almak için yapılan çalışmalar kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nde bu hafta sonu son kez trafik düzenlemesi yapılacağı bildirildi.

14 Eylül Cumartesi ve 15 Eylül Pazar günleri, Mehmet Akif Caddesi’nde belirli bölgeler geçici olarak araç trafiğine kapatılacak. Trafik akışı, çalışmaların ilerleyişine göre yeniden düzenlenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, 16 Eylül Pazartesi sabahı itibariyle Mehmet Akif Caddesi tamamen araç trafiğine açılacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi, sürücülerin çalışmalar süresince trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmelerini rica ediyor. Belediye yetkilileri, yeni sistemin devreye girmesiyle bölgedeki trafik akışının daha rahat ve güvenli olacağını belirtiyor.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****