‘Kordonboyu Büfe Kira İhalesi’ sonuçlandı

Girne Belediyesi'nin Kordon Boyu Projesi kapsamında düzenlenen büfe kira ihalesini, Gloria Jean’s Coffees bayisi Beset Trading Ltd. kazandı. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, marka gücü ve kurumsallığın ihale kararında etkili olduğunu vurgularken, proje ile Girne'ye yeni bir sinerji kazandırılacağını belirtti.

Bugün Kıbrıs

Girne Belediyesi Kordon Boyu Projesi kapsamında, 22 Temmuz tarihinde yayınlanan ‘Kordonboyu Büfe Kira İhalesi’ sonuçlandı. Girne Belediyesi İhale Komisyonu’nun gerçekleştirdiği değerlendirme sonucunda ihaleyi Gloria Jean’s Coffees bayisi Beset Trading Ltd. kazandı. İhale’nin resmileşmesi süreci, 23 Ağustos Cuma günü Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreni ile tamamlandı. Düzenlenen imza törenine Girne Belediyesi adına Başkan Murat Şenkul, Meclis Üyeleri Ali Tektan, Mete Ünal Girgen, Ziya Egemen Sencer katılırken; Beset Trading Ltd. adına Direktör Mustafa Kuman ve Kaner Group Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Akdeniz katıldı.

ŞENKUL: “MARKA GÜCÜ VE KURUMSALLIK DİKKATE ALINDI”
Ülkemizde uluslararası markalar konusunda önemli ölçüde eksiklik olduğuna değinerek sözlerine başlayan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Gloria Jean’s Coffees gibi uluslararası bir markanın Kordonboyu’nda konuşlanmasının bu çerçevede oldukça mutluluk verici bir konu olduğunun altını çizdi. Gloria Jean’s Coffees markasını bünyesinde bulunduran Beset Trading Ltd’in ihaleye en yüksek teklifi veren firma olmadığına dikkat çeken Şenkul, İhale Komisyonu’nun karar alım sürecinde marka gücü ve kurumsallığı dikkate aldığına vurgu yaptı.

Girne Kordonboyu Porjesi’nin henüz tamamlanmamasına rağmen yoğun ziyaretçiye sahip olduğunu belirten Şenkul, projenin tamamlanması ve Gloria Jean’s Coffees markasının da bölgede hizmete başlaması ile bütünlüklü bir sinerjinin yaratılacağına olan inancını vurguladı. Şenkul, bu bağlamda Kaner Group Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Akdeniz ve Beset Trading Ltd. Direktörü Mustafa Kuman’a teşekkür etti.

KUMAN: “BÖYLESİ BİR PROJEDE YER ALMAKTAN DOLAYI ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ”
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ve Girne Belediyesi Meclis Üyeleri’ne teşekkür ederek sözlerine başlayan Beset Trading Ltd. Direktörü Mustafa Kuman, böylesi bir projede yer almaktan dolayı onur ve mutluluk duyduklarını kaydetti.

AKDENİZ: “BU TÜR PROJELERE HER DAİM DESTEK VERECEĞİZ”
17 yıldır sektörde öncü olarak hizmet verdiklerini dile getiren Kaner Group Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Akdeniz, 18. Mağazalarını Girne Kordonboyu’nda açacak olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarının altını çizdi. Başkan Şenkul ve ekibine, çocukluklarının geçtiği Girne Kordonboyu’nu tekrar kazandırdığı için teşekkür eden Akdeniz, Girne’de benzer birçok vizyon sahibi projenin hayata geçirileceğine olan inancını vurgulayarak, bu tür projeleri her daim destekleyeceklerini kaydetti.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****