Gazeteci Rana Sarro’dan yeni açıklama: “Aracımda meydana gelen hasar polis sayesinde karşılandı”

Gazeteci Rana Sarro, bu sabah aracının evinin önünden çalan ve kaza yapan şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve cezai işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

Bugün Kıbrıs

Gazeteci Rana Sarro, bu sabah saat 5.30 sularında aracının çalındığını ve sonrasında bir kazaya karıştığını duyurduğu açıklamasının ardından öğlen saatlerinde yeni bir paylaşım yaparak olayın hemen ardından gelen yardım sayesinde zararın büyük bir kısmının karşılandığını belirtti. Aracının çalınmasından sorumlu şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten Sarro, “Olası bir suça karışmış olsaydı eğer, ben aracımı evimin önünde açık bıraktığım için şuanda cezaevinde olabilirdim” dedi.

Sarro, ODTÜ Güvenlik personeline ve Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, aracının çalınmasına rağmen hızlı bir müdahaleyle durumun kontrol altına alındığını ifade etti. Özellikle, aracını tanıyarak çekiciyle götürülmesine engel olan ODTÜ Güvenlik personeline ve 155’i aradığı ilk andan itibaren kendisiyle yakından ilgilenen Güzelyurt Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerine minnettarlığını dile getirdi.

Sarro, “Polisimizin olağanüstü hassasiyeti ve ilgisi olmasa bu olayın altından kalkamazdım” diyerek, yaşadığı travmanın ardından polis ekiplerinin destekleri sayesinde yüreğine su serpildiğini belirtti. Ayrıca, olay sonrası araçta oluşan 75 bin TL’lik hasarın polis ekiplerinin yardımıyla karşılandığını da paylaştı.

Gazeteci, olayın ardından kendisini arayan, soran ve destek olan tüm dostlarına teşekkürlerini ileterek, “Verilmiş sadakamız varmış, ucuz atlattık, binlerce kez şükürler olsun” dedi.

Sarro’nun konuyla ilgili yayımladığı video şöyle:

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****