Vance’in ‘çocuksuz sefil kadınlar’ sözlerine Trump’tan destek

Vance’in 2022 yılında kadınlarla alakalı kullandığı “Çocuksuz, kedi sahibi sefil kadınlar ABD’yi yönetiyor” ifadeleri, başkan yardımcısı adaylığının açıklanmasından kısa süre sonra tekrar gündeme geldi. Vance'in sözleri, Amerikan halkının tepkisini çekti.

Trump, başkan yardımcısı adayı olarak duyurduğu JD Vance’i, 2022 yılında kullandığı ifadelerden ötürü yöneltilen cinsiyetçilik suçlamalarına karşı savundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, başkan yardımcısı adayı olarak duyurduğu JD Vance’in kadınlarla alakalı ifadelerini savunarak, Vance’in bu sözlerle aile hayatına ne kadar değer verdiğini göstermeye çalıştığını söyledi.

Trump, Fox News sunucusu Laura Ingraham’a pazartesi günü verdiği röportajda, Vance’in özellikle “aileleri seven kişiler” arasında “muazzam bir desteğe” sahip olduğunu savundu.

Trump, Vance hakkında, “O hiçbir şeye karşı değil ama aileleri seviyor. Bu onun için çok önemli,” dedi.

“Çok ilginç bir aile ortamında büyüdü ve ailenin iyi olduğunu düşünüyor. Bunu söylememde yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum” diye ekledi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****