Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri 13. kez sahibini bulacak

İş Kadınları Derneği’nin düzenlediği ve Telsim ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan 13. Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni için protokol imzalandı. Tören, kadınların ekonomiye katkısını artırmayı ve görünürlüklerini desteklemeyi hedefliyor.

Bugün Kıbrıs

İş Kadınları Derneği’nin (İKD) düzenlediği ve Telsim ana sponsorluğunda 13.’sü gerçekleşecek olan Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin protokolü imzalandı.
İKD Köşk’te düzenlenen protokole Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz ve İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı imza koyarken, katılanlar arasında Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Vodafone İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevim Beşok Esendağlı, Telsim Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai ve İş Kadınları Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri bulundu.

SEFER TÜZ: “KADINLARIN EKONOMİYE OLAN KATKILARINI VE GÖRÜNÜRLÜLÜĞÜNÜ DESTEKLEMEK ADINA VODAFONE OLARAK BİR ÇOK PROJEDE YER ALIYORUZ VE ALMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.”
Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, İş Kadınları Derneği ile uzun yıllardır sürdürdükleri Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin on üçüncüsünü düzenliyor olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını aktardı. Tüz, “Kadınların ekonomiye olan katkılarını ve görünürlülüğünü desteklemek adına Vodafone olarak bir çok projede yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.” dedi. Tüz, “Şirket olarak, kadınların güçlenmesi yönünde çok güçlü bir iradaye sahibiz ve ilk günden bu yana, her alanda kadınların yanında duruyoruz.” dedi. İş süreçlerinde başlayarak toplumsal ve ekonomik fırsat eşitliği sağlama hedefiyle çalıştıklarını aktaran Tüz, ada genelinde hayata geçirdikleri projelerle kadına destek veren şirketlerin başında geldiklerini aktardı. Tüz, Ödül töreninin düzenlenmesinde çok güçlü bir irade ortaya koyan başta İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı olmak üzere tüm yönetim kurulu ve üyelerine teşekkürlerini sundu.

BİLEN SAYILI BOZKIRLI: “ÖDÜL ALACAK GİRİŞİMCİLER 9 KİŞİLİK JURİ TARAFINDAN BELİRLENECEK”
İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı da yaptığı konuşmada, Telsim ile sürdürülen işbirliğinden memnuniyeti dile getirdi. Bozkırlı, “13.’sünün düzenleneceği bu yılki ödül töreni yine 9 kişilik bağımsız jüri üyelerinden oluşacak. İş Kadınları Derneği ve Telsim’in iş ortaklığının daha da artarak devam etmesini arzularken, juri üyelerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir özveri ve titizlikle toplanacaklarını bilmek ayrı bir gurur” dedi. Bozkırlı, ödül almaya hak kazanacak “Yılın Kadın Girişimcileri”nin seçici kurulda görev alacak üye temsilcilerinin önereceği adaylar arasından belirleneceği de kaydedildi.

Dernekten verilen bilgiye göre, 6 Ağustosta da ilk jüri toplantısı yine İş Kadınları Derneği Köşkü’nde yapılacak. Jüride, İş Kadınları Derneği, Telsim, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, K. K. Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI), Genç İş İnsanları Derneği’nden birer temsilci, 1 bağımsız ekonomist ve geçen yılın Kadın Girişimcisi yer alacak.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****