Cem Uzan’dan saldırıya uğrayan Trump’a geçmiş olsun mesajı: “Hüngür hüngür ağladım”

Fransa'da yaşayan Türk iş adamı Cem Uzan, seçim kampanyası mitinginde saldırıya uğrayan ABD eski başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın görüntüleri ardından "hüngür hüngür" ağladığını söyledi.

Fransa’dan sığınma hakkı alan ve Paris’te yaşayan Türk iş adamı Cem Uzan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’a, uğradığı silahlı saldırı ardından geçmiş olsun mesajıyla destek oldu.

Sosyal medya hesabı X’ten yayımladığı açıklamada Trump’a “dostum” diye hitap eden Uzan, saldırı görüntüleri karşısında “hüngür hüngür ağladığını” belirtti.

Türk iş adamı, sosyal medya hesabından yaptığı başka bir açıklamada, “Yahşı günde yar yahşıdır, yaman günde yetiş gardaş” diyerek Trump’a “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Uzan, 1999 yılında Trump ile el sıkışırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

New York’un gayrimenkul kralı olarak da tanınan Trump ve Cem Uzan’ın, ABD’deki inşaat projeleri dolayısıyla tanıştığı ve kısa sürede arkadaş olduğu biliniyor.

Cem ve Hakan Uzan’ın 1999 yılında Trump’ın hem inşa ettiği hem de ikamet ettiği 90 katlı Trump Tower adlı gökdelenden 7 daire satın alması ardından ipler gerilmiş ve hukuk savaşı başlamıştı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****