Lefkoşa’da bıçaklı ve satırlı kavga: 1’i polis 2 kişi yaralandı

Lefkoşa’da bir apartmanın merdiven boşluğunda kavga çıktı. Bıçak ve satırın kullanıldığı saldırıda biri polis iki kişi yaralandı.

Lefkoşa’da Küre Sokak’ta bulunan bir apartmanın merdiven boşluğunda, 10 Temmuz 2024 tarihinde, saat 17:00 sıralarında çıkan kavgada biri polis olmak üzere iki kişi yaralandı. Polisin olayla ilgili yaptığı açıklamaya göre, U.M.M. (25) isimli şahıs, apartman sakini V.K. (45)’nin kendisine apartmanı terk etmesini söylemesi üzerine V.K.’nin ikametgah kapısını tekmeleyerek bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaptı.

U.M.M., tasarrufunda bulundurduğu bıçak ve satır ile ikametgahından dışarıya çıkan V.K.’nin üzerine doğru yürüyerek, V.K.’nin sağ koluna satır ile vurdu ve sağ ayağının baş parmağına basarak ciddi şekilde darp etti. Olay yerine gelen polis memurlarını da darp eden U.M.M., bir polis memurunun sağ kolunun kırılmasına sebep oldu.

Polisin müdahalesi sonucu tutuklanan U.M.M., polis merkezine sevk edilmek üzere yerleştirildiği polis aracına da kasten zarar verdi. Olay sonucu yaralanan V.K. ve polis memuru, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi ve ardından taburcu edildiler. Soruşturma devam ediyor.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****