TDP’den UBP Kadın Kolları Başkanının gizlice yargılanmasına tepki: Tuz bile koktu!

TDP Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, "Eski bir başbakanın yok yere tutuklanıp elleri kelepçeli basının önüne çıkarıldığı, UBP Kadın Kolları Başkanı'nın ise gizlice mahkemeye çıkarılıp serbest bırakıldığı bir düzendir bu düzen" dedi.

Bugün Kıbrıs

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, Ulusal Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal’ın (Juju) bugün sabah erken saatlerde sahte diploma aldığı iddiasıyla örneği görülmemiş bir şekilde gizlice mahkemeye çıkarılıp teminatla serbest bırakılmasına sert tepki gösterdi. Özkunt’un, “Tuzun bile koktuğu dönemlerden geçiyoruz” dediği sosyal medya paylaşımı şöyle:

“TUZUN BİLE KOKTUĞU DÖNEMDEYİZ

Eski bir başbakanın yok yere 3 gün tutuklu kaldığı ve her gün kelepçeli olarak basın önünde mahkemeye çıkarıldığı, UBP , açık adı ULUSAL BİRLİK PARTİSİ olan partinin kadın kolları başkanının ise sabahın köründe ve gizlice mahkemeye çıkarıldığı ve SAHTEKARLIKTAN serbest bırakıldığı bir düzendir bu düzen. Atanmış Başbakan Ünal Üstel’in talimatı ile polis-savcılık-mahkeme de buna alet oluyor.
Ve ADALET’i yerlere düşüren bu çürümüş kokuşmuş zihniyet bu ülkenin en büyük! partisi…
Tuzun bile koktuğu dönemlerden geçiyoruz”

MAGUSA FEST

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi