36. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali: Şarkılarımız ve Mücadelelerimizle, Barış ve Adalet İçin

EDON'un düzenlediği 36. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali, 'Şarkılarımız ve Mücadelelerimizle, Barış ve Adalet İçin' sloganıyla 3-5 Temmuz'da Mağusa Kapısı’nda gerçekleşecek.

Bugün Kıbrıs

EDON tarafından organize edilen 36. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali, “Şarkılarımız ve Mücadelelerimizle, Barış ve Adalet İçin” sloganıyla 3-4-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Mağusa Kapısı’nda gerçekleşecek. Festival, her akşam saat 19:00’da başlayarak çeşitli etkinliklerle Kıbrıslı gençlerin dünyanın dört bir yanından gelen gençlerle buluşmasına olanak sağlayacak.

Festival, bölünmüş adamızın mücadeleci gençliğini, “Ortak Vatan Ortak Mücadele” inancı ve direnciyle bir araya getirerek, iki bölgeli, iki toplumlu birleşik federal Kıbrıs talebini güçlü bir şekilde dile getirme fırsatı sunacak.

Sol Gençlikten verilen bilgiye göre, festival hakkında detaylı bilgi almak için sosyal medya hesapları ziyaret edebilir veya 0533 853 82 55 numaralı WhatsApp hattından iletişime geçebileceği belirtildi. sol Gençlik ayrıca, tüm gençleri bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet etti.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****