1 Haziran Çocuk Günü Gönyeli ve Yenikent’te muhteşem etkinliklerle kutlandı

Gönyeli-Alayköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği 1 Haziran Dünya Çocuk Günü Şenliği, bu yıl da kortej yürüyüşleri, gösteriler ve Türkiye'nin sevilen grubu Kolpa'nın konseriyle coşkuyla kutlandı. Program bugün Alayköy'de devam ediyor.

Bugün Kıbrıs

Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin, her yıl 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’ne özel düzenlediği Çocuk Şenliği bu yıl yine dopdolu geçiyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da kortej yürüyüşü ve gösterilerle başlayan şenlik dün (1 Haziran, Cumartesi) gün boyu ve akşam Yenikent’teki etkinlik ve gösterilerle muhteşem bir seviyeye ulaştı.

Gün boyu birçok etkinliğin yer aldığı etkinlikte gecenin finalini Türkiye’nin sevilen gruplarından Kolpa yaptı. Binlerce çocuk genç ve yetişkini ağırlayan etkinlikte, Yenikent Belediye Bulvarı’nda Kolpa söyledi vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

AMCAOĞLU: BU GÜZEL ETKİNLİK ÇOCUKLARA ARMAĞAN OLSUN
Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada alanı dolduran binlerce kişiye teşekkür etti. Amcaoğlu, muhteşem bir görüntü oluşturduğunuz için siz çocuklar, gençler ve yetişkinlere teşekkür ediyorum” dedi.

Amcaoğlu, konuşmasında Dünya Çocuklar Günü nedeniyle düzenledikleri etkinliğin tüm ülke çocuklarına armağan olması dileğinde bulunurken emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Amcaoğlu, sponsorlar, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na, SÜTEK’e, Radyo Juke’a ve Çağkan Yapı’ya teşekkürlerini iletti.

GÜN BOYU ETKİNLİKLER VARDI
Gönyeli Alayköy Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği’nde cumartesi günü adeta dopdolu geçti. Gün boyu bir çok etkinlik çocukların gününün güzel geçmesi için organize edildi. Kurulan stantlarda bir çok vatandaş hem yiyecek içecek tüketti hem de etkinliklerle eğlendi.
Klasik Otomobil Sergisi, çocuk oyun alanları, Satranç Turnuvası, Bisiklet Parkuru, DJ performansları ile muhteşem dans ve jimnastik gösterileri gibi etkinliklerle gün boyu alan doldu taştı.

Kolpa konserinden önce Retro Çalgıcıları alanda bulunan vatandaşlara ve çocuklara muhteşem bir konser sundu.

GÖKYÜZÜ UÇURTMALARLA DOLDU
Etkinlikler çerçevesinde her yıl yapılan uçurtma coşkusu da Belediye Bulvarı’nda yapıldı. Saat 16.00’dan itibaren uçurtmalarını alan çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla doldurdu.

Muhteşem günde finali Türkiye’nin sevilen gruplarından Kolpa yaptı. Binlerce kişi saat 20.30’dan itibaren Belediye Bulvarı’nda şarkılara eşlik etti, gönüllerince eğlendi.

Öte yandan Cuma günü yine Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde Yenikent Damla Sokak’ta yapımı tamamlanan 3 bin metre karelik alan içerisinde basketbol ve voleybol sahaları bulunan bir parkın da açılışı yapıldı.

BUGÜN DE ALAYKÖY’DE ETKİNLİKLER VAR
Gönyeli Alayköy Belediyesi Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde bugün ise Alayköy’de çocuk Şenliği devam edecek. Alayköy’de etkinliklerde de yine uçurtmalar dağıtılacak, çocuklar için birçok etkinlik yer alacak. Alayköy’de finali ise Retro Çalgıcıları yapacak. Alayköy’deki etkinliklerin ardından ise Gönyeli Alayköy Belediyesi Dünya Çocuk Günü etkinlikleri son bulacak.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi