Zeki Çeler: “TDP hükümetinde İskele için özel başlık açacağız”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, İskele Açık Pazarı’nda yurttaşlar ve esnafla buluştu, Çeler karşılaştığı yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti

Bugün Kıbrıs

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, İskele Açık Pazarı’na ziyarett bulundu. Yurttaşlar ve esnafla bir araya gelen Çeler, TDP’nin hükümete geldiği dönemde İskele için özel başlık açacaklarını vurguladı.

TDP Genel Başkanlığı’na seçildiği ilk gün sarf ettiği “Sadece seçim zamanı değil, bölge bölge dolaşacağız” sözlerini yerine getirmeye devam eden Çeler, dün de İskele Açık Pazarı’nı ziyaret ederek, halkla ve esnafla buluştu, sorunlarını dinledi. Çeler’e TDP İskele İlçe Başkanı Ercan Yüzüak, Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı, TDP eski vekillerinden Mustafa Emiroğluları ve Parti Meclisi İskele üyeleri eşlik etti.

TDP heyetine büyük ilgi gösteren yurttaş ve esnaflar bölgede yaşanan sorunları Çeler’e iletti, yaşanılan demografik yapıdaki değişiklik nedeniyle özellikle okullarda ciddi sıkıntı olduğunu iletti.

Çeler, bölgede yaşanan başta eğitim, sağlık, trafik ve güvenlik sorunları gibi sıkıntıların sebebinin planlı ve sürdürülebilir bir politika yaratılmaması olduğuna değinerek, TDP’nin hükümette olacağı yeni dönemde, İskele bölgesi için özel bir başlık açacaklarını belirtti.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi