Sağlık Bakanı Dinçyürek, Güzelyurt Devlet Hastanesi için yeni bir ihale sürecinin başladığı duyurdu

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Güzelyurt Hastanesi ihalesiyle ilgili şartnamenin, projesinin ve finansal olarak blokesinin tamamlanarak Merkez İhale Komisyonu'na teslim edildiğini, an itibariyle MİK tarafından gerekli işlemlerin yapılıp ihale sürecinin bir kez daha başlatıldığını söyledi.

Bugün Kıbrıs

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, bugünün önemli bir gün olduğunu, son birkaç hafta içinde sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, Güzelyurt Devlet Hastanesi’nin tamamlanmasını hayata geçirecek olan ihale sürecine ilişkin önemli adımların atıldığını duyurdu.

Dinçyürek, Güzelyurt Hastanesi ihalesiyle ilgili şartnameyi, projeyi ve finansal olarak blokesini tamamlayarak Merkez İhale Komisyonu’na teslim edildiğini, an itibariyle MİK tarafından gerekli işlemlerin yapılıp ihale sürecinin başlatılacağını açıkladı.

Dinçyürek, daha önce hükümetin ve Başbakan Ünal Üstel’in verdiği taahhüt doğrultusunda, yarım kalan projeleri tamamlama sözünü hatırlatarak, Güzelyurt Bölgesine yeni bir hastane kazandırma sözünü yerine getirmek için son aşama olan ihale sürecini bugün itibariyle başlattıklarını vurguladı.

Dinçyürek, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha etkin bir şekilde erişebilmesi için hastane projesinin tamamlanması için gereken adımların atıldığını, bu sürecin ülkemize ve özellikle Güzelyurt Bölgesi’ne hayırlı olmasını diledi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi