Ali Gargınsu, Ulaştırma Bakanlığı önünde yapılacak eylemle anılacak

Ali Gargınsu Anma Etkinliği Düzenleme Komitesi ve Ailesi, on yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Gargınsu'yu anmak ve Bakana trafik güvenliğiyle ilgili sorumluluklarını hatırlamak üzere yarın saat 11.00'de Ulaştırma Bakanlığı önünde buluşuyor.

Bugün Kıbrıs

Ali Gargınsu Anma Etkinliği Düzenleme Komitesi ve Ailesi, on yıl önce trafik kazasında kaybettikleri Ali Gargınsu’yu anmak ve trafikte alınması gereken önlemler konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 11.00’de Ulaştırma Bakanlığı önünde eylem düzenliyor. Komite açıklamasında, Ali’nin kaybının üzerinden geçen on yılın ardından, trafikte can kayıplarının önlenmesi için hala harekete geçilmediğine dikkat çekerek, “Kaç can daha yitirmeliyiz ki trafikte gerekli önlemler alınsın?” vurgusu yaptı.

Komite, hükümet yetkililerinin trafikteki güvenlik önlemlerini artırmak konusunda daha ciddi adımlar atması gerektiğini belirterek, trafikte alınacak önlemlerin hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlattı.

Etkinliğe katılım ve destek çağrısı yapan komite, trafikte daha güvenli bir gelecek için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayarak, “Trafik, toplumumuzun kanayan yarası iken, hükümet yetkilileri nerede? Başka Ali’ler ölmesin” diyerek toplumun tüm kesimlerine destek çağrısı yaptı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi