Hayvan üreticilerinin eylemi bugün devam edecek: “Daha sert geleceğiz”

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği'nin dün başlattığı süresiz araçlı eylem bugün de devam edecek. Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları, Üstel'in söz vermesine rağmen gelmediğini belirterek, “Gelirlerse bir yere bağlar mıyız bağlayamaz mıyız bilemiyoruz. Zaten sorunların farkındadırlar" dedi.

Başbakanlık önünde eylem yapan Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği üyeleri, dün akşam araçları bırakarak saat 20.30’da dağıldı.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları TAK muhabirine yaptığı açıklamada, eylemlerinin bugün de devam edeceğini belirterek, “Daha sert geleceğiz” dedi.

Üreticilerin dün akşam evine hayvanlarına bakmaya gittiğini kaydeden Naimoğulları, “Bugün saat 10.00’dan sonra eylemimiz daha sertleşerek devam edecek” ifadesini kullandı.

“Başbakan geleceğini söylemesine rağmen gelmedi” diyen Naimoğulları, “Gelirlerse bir yere bağlar mıyız bağlayamaz mıyız bilemiyoruz. Zaten sorunların farkındadırlar… Çözülürse gerekli açıklamayı yaparız” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi