Timsah Ateşi seyirciyle buluştu: Bu akşam yine sahnelenecek

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunu, dün akşam ilk gösterimini gerçekleştirdi.

Bu akşam Girne Belediyesi ve Birinci Global işbirliğiyle yeniden sahnelenecek olan oyun, Kamacıoğlu Grup, Özmerhan Grup, Rocks Hotel, Uptown Hotel ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin destekleriyle gerçekleştirilecek. Gösteri, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda saat 20:00’de başlayacak.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’nden alınan bilgiye göre, bugün sahnelenecek olan oyunun gelirinin bir kısmı Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, diğer bir kısmı ise Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak.

Bugün sahnelenecek olan oyunun biletleri, www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak satın alınabilecek.

OYUNUN KONUSU
Meghan Tyler’in kaleme aldığı, Mehmet Ergen’in yönettiği ve Zeynep Anacan’ın çevirdiği oyunun oyuncu kadrosu ise Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Demirok ve Hidayet Erdinç gibi usta isimlerden oluşuyor. Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. İzleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan oyun, aile bağlarının derinliklerine iniyor.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi