İsias ortak davamız I Adalet için Lefkoşa’da yürüyoruz

6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybeden Şampiyon Meleklerimiz için adalet arayışında ikinci dava 26 Nisan’da görülecek. Davanın ikinci duruşması için hazırlıklar sürerken, yurttaşlar 19 Nisan Cuma akşamı saat 19.00'da Lefkoşa'da adalet yürüyüşü gerçekleştirecek.

Bugün Kıbrıs

6 Şubat’ta Maraş merkezli depremlere Adıyaman İsias Otel’de yakalanan ve hayatlarını kaybeden 35 öğrenci, öğretmen ve veli için adalet arayışı kararlılıkla sürüyor.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği sosyal medya hesaplarından yapılan çağrıda, adalet talebini yükseltmek için gerçekleştirilecek ikinci meşale etkinliğinin 19 Nisan Cuma günü saat 19.00’da Lefkoşa Otobüs Terminali’nden başlayıp, TC Lefkoşa Büyükelçiliği’nde tamamlanacağını duyurdu.

Adıyaman Adalet Sarayı’nda 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davanın ikinci duruşması için uçuş detayları da netleşti. Buna göre, 25 Nisan 2024 tarihinde sabah saat 08.20’de VF160 sefer sayılı uçuşla Ercan Havalimanı’ndan hareket ederek Sabiha Gökçen’e varacak olan kafile, aynı gün saat 12.35’te VF3162 sefer sayılı uçuşla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adıyaman’a uçacak.

Dönüş için ise, 27 Nisan 2024 tarihinde saat 15.25’te VF3163 sefer sayılı uçuşla Adıyaman’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket edilecek ve yine aynı gün saat 18.45’te VF16 sefer sayılı uçuşla Ercan Havalimanı’na varılacak. Dernek, yapmış olduğu açıklamada, dava sırasında Adıyaman’da bulunmak isteyenlere katılım çağrısı yaparken, “Birlikte Daha Güçlüyüz!” mesajı verdi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi