Kırok, Esentepe’de yapılacak yeni okulun müjdesini verdi

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok Esentepe İlkokulu'nda katıldığı etkinlikte, bu yıl içerisinde yeni okulun temelinin atılacağını kaydetti.

Bugün Kıbrıs

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, Esentepe İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin okumaya başlamaları nedeniyle düzenlenen “Okuma Bayramı” etkinliğine katıldı. Kırok etkinlikte yaptığı konuşmada, yeni bir okul projesi olduğunu duyurarak, bu yıl temellerini atmayı hedeflediklerini müjdeledi.

Kırok şöyle devam etti:

“Bugün okulumuzda düzenlenen okuma etkinliğine katılmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Okulumuzda, farklı kültürlere mensup ailelerimizin çocukları da eğitim alıyor ve bu da eğitimimize çok önemli bir zenginlik katıyor. Bu yıl okulumuzda iki prefabrik sınıfımız var ve yakın zamanda yeni bir okul projesinin temellerini atmayı planlıyoruz.

Çocuklarımızın her şeyin en iyisine hak ettiğine inanıyorum. Onların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilere teşekkürlerimi sunuyorum.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi