Özersay: “O üniversiteden diploma alanlar arasında belediye başkanı, kaymakam ve müdür olanlar var”

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sahte diploma ve yolsuzluk soruşturması yürütülen Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden (KSTU) diploma alan üst düzey yöneticilerin belgelerinin de araştırılması gerektiğini söyledi.

Bugün Kıbrıs

Halkın Partisi Başkanı Kudret Özersay sosyal medya üzerinden isim vermeden yaptığı paylaşımda, sahte diploma ve yolsuzluk soruşturması yürütülen üniversiteden diploma alanlar arasında şu anda belediye başkanı, kaymakam ve müdür görevinde olan kişiler olduğuna işaret etti. Özersay, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden (KSTU) alınan bu diplomaların da araştırılması gerektiğine dikkat çektiği paylaşımında, takipçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Özersay’ın paylaşımı şöyle:

“Sahte diplomalarla gündeme gelen üniversiteden diploma alıp devlete veren, yani tedavüle süren hatta maaş artışı da almış olan ve şu anda belediye başkanı, kaymakam, müdür olan isimler var. Bu isimlerin diplomaları sahte mi değil mi bilmiyorum ama bildiğim şey bu diplomaların da mutlaka araştırılması gerektiğidir…takipçisi olacağız!”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi