KRİZ: DEVLET PAÇASINDAN TUTULDU!

Her türlü yolsuzluk ve usulsüzlükle anılan yönetimde büyük kriz yaşanıyor. Dün mahkemeye gelen Ersin Tatar ve Ünal Üstel’in diploma konusunda ifade vermesi için tezgah tertip edildiği ve söz konusu soruşturmalar için ifadelerinin alındığı iddia ediliyor. Devletin zirvesindeki isimler dün akşam apar topar İstanbul’a çağrıldı.

BEKLENMEDİK YERDEN…
Ankara ve güvenlik bürokrasisi sahte diploma davasının peşini bırakmıyor. Bugün Kıbrıs’ın güvenilir kaynaklarına göre soruşturma Türkiye’deki isimlere de sıçrayacak. Fuat Oktay ve Süleyman Soylu’nun ‘tasfiyesinden’ sonra buradaki kurdukları ekosistemin parçası olan UBP’li isimler mercek altında. Beklenmedik üniversite skandalının büyük bir ağı ortaya çıkardığı düşünülüyor.

İSTANBUL’A ÇAĞRILDILAR
Başbakanlık dünkü Başsavcı ile görüşmesi için ‘rutin görüşme’ dese de Ünal Üstel’in basın mensuplarını azarlamasının arkasında bu gelişmelerin olduğu belirtiliyor. Ersin Tatar’ın da dünkü mahkemedeki gergin halleri iddiaları güçlendiriyor. Dün akşam apar topar Tatar, Üstel ve hükümet ortakları İstanbul’a çağrıldı. Hükümette büyük bir şok yaşandığı ifade ediliyor.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi