Candan: “CTP’nin daha agresif olması gerekiyor”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, partisine yöneltilen eleştirilere karşılık, belli noktalarda daha sert ve somut konuşulması gerektiğini düşündüğünü belirterek, “O noktada eksikliklerimiz olduğunu kabul ediyorum” dedi.

Bugün Kıbrıs

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, BRT’de katıldığı yayında partisinin belli noktalarda daha sert ve somut konuşulması gerektiğini söyleyerek, “O noktada eksikliklerimiz olduğunu kabul ediyorum” dedi. CTP’nin hem sokakta hem Mecliste olduğunu söyleyen Candan, herkesle diyalog içinde olduklarına dikkat çekerek, “Daha agresif olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Birleşmiş Milletler Kişisel Temsilcisi Holguin ile görüşmelerini de değerlendiren Candan, süreçle ilgili beklenti ve önerilerini aktardıklarını söyledi. Candan, güneyin yine masadan kalkmasını önlemek için, taraflara resmi olarak bu statükonun devam edilemez olduğunun iletilmesi gerektiğini vurguladı.

Candan, CTP ile görüşmesinde Holguin’in Cumhurbaşkanlığındaki Tatar’ın savunduğu politika için “Sizinkiler ne istiyor anlamadım” dediğini aktardı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi