Tatar’ın kızı diplomasının sahte olduğuyla ilgili iddialara yönelik açıklama yaptı

Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar'ın kızı Canev Tatar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, okuduğu döneme ilişkin ders notlarını ve hocalarıyla yaptığı yazışmaları da paylaştı.

Bugün Kıbrıs

Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar’ın kızı Canev Tatar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, diplomasının sahte olduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Canev Tatar, bu iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu belirtti.

Canev Tatar, özgeçmişinde University of the Arts London’da Animasyon bölümünden mezun olduğunu ve sonrasında çeşitli sanatsal projelerde yer aldığını ifade etti. Pandemi dönemi sonrasında kendi stüdyosunda yetişkinlere ve çocuklara yönelik sanatsal ve kişisel gelişim odaklı aktiviteler yaptığını söyledi.

Açıklamasında, 2021-22 eğitim yılında online eğitim sunan bir pedagoji programına katıldığını ve kursu başarıyla tamamladığını belirtti. Verdiği emeğin karşılığında aldığı sertifikanın geçersiz olduğu iddialarının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi.

Canev Tatar, iddiaların asılsız olduğunu kanıtlamak adına ilgili eğitim yılına ait derslere, sunumlara, projelere ve sınavlara katıldığına dair belgeler ve ekran görüntülerini paylaştı. Ayrıca, daha fazla kanıt ve detayın araştırılmasına açık olduğunu belirterek, araştıranlara yardımcı olabileceğini ifade etti.

Tatar’ın paylaşımı şöyle:

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi